Flyttfirma Kristianstad

Flyttbolag som löser allt i Kristianstad

Flyttfirma Kristianstad utför alla slags transporter och flyttuppdrag för både privatpersoner och företag i Kristianstad.
Vår målsättning är att följa kunders önskemål och vi jobbar med kvalitet och har kompetent personal.

 

Professionellt flytthjälp i Kristianstad

Flyttar du till eller från Kristianstad? Med erfaren och kompetent personal från flyttfirma Kristianstad är dina möbler i tryggt förvar under hela transporten. Våra godkända flyttbolag erbjuder ett komplett utbud av tjänster i Kristianstad såsom flytthjälp och flyttstädning. Vi tar hand om alla små detaljer och gör ditt flytt stressfritt. Du kan snabbt hitta det mest konkurrenskraftiga priset för alla flyttande jobb. Det är enkelt, sparar tid och du kan få en kostnadsfri uppskattning online idag.

E-flytt är en flyttfirma med gedigen samt väldigt lång erfarenhet. Vi är verksamma i bland annat Kristianstad, Åhus, Taberg, Tenhult, Gränna, Odensjö, Kaxholmen, Lekeryd, Bottnaryd, Skärstad, Örserum, Ölmstad, Tunnerstad, Öggestorp och orterna runt Kristianstad och mångar andra orter runt om landet.

Vi arbetar för att vara den ledande partnern för flytt och transporttjänster. Vi utför alla uppdrag med professionellt flyttteam.

Vår vision är att alltid kunna har bra kvalitet, bra säkerhet och att kunna vara flexibilitet för våra flyttkunder i Kristianstad – vår målsättning är inte att vara störst utan att vara en bra flyttbolag. Vi strävar efter att bli kända för vår kompetens och vårt engagemang. Vårt mål är att alltid leva upp till, och gärna överträffa, de förväntningar våra kunder har på våra åtaganden.

Privatflytt i Kristianstad – Vi täcker allt

Vi utför allt från lägenhetsflytt till stora villor i Kristianstad. Vi tar hand om dina tillhörigheter med noggrann och gör allt för att förhindra transportskador. Om du som kund har speciella önskemål, tar vi självklart hänsyn till dessa. Vi kan även ta hand om flyttstädning av bostaden efter flytt.

Vi är vana att anpassa oss efter kundens önskemål och kan dessutom erbjuda en rad effektiva och prisvärda tjänster i samband med din bohagsflytt. 

Bohagsflytt i Kristianstad – trygg flytthjälp

Vi hjälper er med bohagsflytt oavsett om det gäller en lägenhet eller en stor villa i Kristianstad.

Vi hjälper även till med att flytta enstaka möbler från ett rum till ett annat, röja på vinden eller köra ett lass till tippen.

Det spelar ingen roll om transportavståndet är bara till nästa trappuppgång, inom Kristianstad eller till en annan stad. Vi erbjuder bra flytthjälp och ert bohag kommer att blir säkra.

Företagsflytt – Snabb, säker och pålitlig

Hos flyttfirma Kristianstad kan du lita på vår mängd erfarenhet och betrodda rykte för att utföra ditt företagsflytt med maximal effektivitet men med minimal störning.

Vi vet att alla företag är unika och det som är bra med hos i Kristianstad är att vi övervakar allt från planeringsprocessen tills du är lyckligt bosatt i ditt nya kontor.

Vi kan också tillgodose stora projekt som kräver stegvis flyttning samt helg- och andra flyttningar för att undvika att ditt företag stängs. Vi kan också erbjuda privatflytt till alla dina anställda som flyttar till företaget.

Du kommer att vara säker på att ha en dedikerad flyttbolag som stöds av ett mycket erfaret flytt-team, som kommer att guida dig genom hela processen.

PACKNING
Vår erfarenhet har visat oss att förpackning kan vara en av de svåraste aspekterna av flytt. Det är därför vi har satt ihop en rad flexibla, prisvärda alternativ som du kan skräddarsy efter dina egna behov I Kristianstad.

Vårt professionella, fullt utbildade team kommer noga att packa allt och packa upp det i ditt nya hem så att du inte behöver oroa dig för något.

Förutom att förse dig med förpackningsmaterial för alla dina föremål, kommer vi professionellt att packa alla dina ömtåliga föremål som glas, köksporslin och speglar.

Om du föredrar att göra packning själv kan du låna förpackninfsmaterial från oss eller från E-städ

Om du har några andra packningskrav eller frågor, Hör gärna av dig till oss elller kontakta oss för en Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Frågor & Svar

Hur lång tid tar flytten?

Uppskattningsvis:

1 RoK: 2-4 timmar
2 RoK: 3-6 timmar
3 RoK 5-8 timmar
4 RoK 6-9 timma

Hur mycket kostar flytten?

Det varierar. Enklast är att göra en prisförfrågan så kan vi göra en offert.

Vad ingår i flytthjälp?

I varje flytt ingår alltid följande: lastning och avlastning av gods, transport och försäkring

Är ni försäkrad?

Ja, Vi är försäkrad

Hur betalar för flytt

För privatpersoner betalas samma dag efter vi har utfört jobbet via swish och som företagare erbjuder vi faktura på 10 dagar netto 

Har ni flera platser?

Ja, vi har flera platser runt om landed